Over B&VF

Bouw & Vastgoed Flevoland (B&VF) is opgericht in 2019 en is gevestigd in Lelystad.

Stèfan van de Pol

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de bouwwereld, begonnen als assistent werkvoorbereider bij een landelijk opererend bouwbedrijf. Via de werkvoorbereiding ben ik doorgegroeid naar projectleider en vervolgens hoofd projectvoorbereiding en prijsvorming. In 2019 heb ik, naast mijn huidige functie als projectmanager bij een toonaangevende utiliteitsbouwer, mijn eigen onderneming Bouw & Vastgoed Flevoland opgezet.

Meer dan 25 jaar ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten en complexe utiliteitsbouwprojecten op unieke locaties. Enkele aansprekende voorbeelden zijn; uitbreiding van het bondsbureau van de KNVB in Zeist, de verbouwing van de Primark in Alkmaar, de nieuwbouw van het Olympic Hotel naast het Olympisch Stadion in Amsterdam en de nieuwbouw van het OK-complex en het MRI-centrum van het Flevoziekenhuis in Almere.

Daarnaast ben ik verbonden aan de Hogeschool Windesheim Almere. Voor de afdeling bouwkunde geef ik gastcolleges en ben ik lid van de Werkveld Advies Commissie (WAC).

Vanwege mijn ruime ervaring bij het voorbereiden en realiseren van projecten ondersteun ik nu opdrachtgevers, adviesbureaus, lokale bouwbedrijven en particuliere initiatieven. De werkzaamheden lopen sterk uiteen; van het vrijblijvend sparren, het samen selecteren van een aannemer tot het uit handen nemen van het volledige bouw- en contractmanagement.

Mijn kracht is om samen met andere partners in alle opzichten een succesvol project te realiseren. Op een transparante en plezierige wijze, waarbij de belangen van u als opdrachtgever voorop staan.

Opdrachtgevers omschrijven mij als een resultaatgerichte teamspeler. Vertrouwen geven, respect hebben, een open houding, rechtvaardig en met plezier samenwerken zijn steekwoorden die worden genoemd.

Neem gerust contact op voor een kennismaking en het bespreken van de mogelijkheden.